سعید قدیمی در گفتگو با مهر، همچنین اضافه کرد: طرح آمایش آموزش عالی به ما نشان داد که توسعه کمی رشته هنر یک ضرورت است. این در حالیست که بر اساس همین آمایش، در رشته حقوق هم اکنون نزدیک به 350 هزار دانشجو در کشور وجود دارد لذا در این رشته توسعه کمی اولویت نیست بلکه ارتقای کیفیت اولویت است.
وی افزود: البته ارتقای کیفیت شامل رشته های دیگری از جمله، روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی، مدیریت و حسابداری نیز می شود.
مدیر کل وزارت علوم با ارائه تعریفی از ارتقای کیفی، اظهار داشت: در رشته هایی مثل حقوق دریا و حقوق انرژی که رشته های مورد نیاز کشور هستند متخصص کم داریم و آمایش نشان داده که مسائل بین رشته ای را باید تقویت کنیم.
این مقام مسئول در وزارت علوم به دو حوزه مهم در بازنگری اشاره کرد و گفت: در بازنگری دو موضوع مهم در نظر گرفته می شود. نخست، نگاه بنیادی در رشته هایی است که مبحث نظریه ها و مبانی هستند.
به گفته قدیمی، نگاه دوم هم جمعیتی است. به عنوان مثال اگر چه جمعیت دانشجویی رشته حسابداری بسیار زیاد است ولی به این جهت که موضوع نظریه ها و مبانی در حسابداری دارای اولویت اول نیست پس بازنگری آن هم در اولویت اول قرار ندارد.